Van harte welkom in De l'Aisne

B&B, Restaurant en Brasserie


 

De B&B


Geniet een gastvrije ontvangst in drie talen

De Nederlandstalige uitbaters spreken vlot Frans en Engels en ontvangen U steeds met open armen. Je proeft hier de Ardennen in al zijn facetten binnen een familiaal kader.

Bed & Breakfast

De B&B van De l'Aisne biedt gezellige kamers, voorzien van alle comfort en zalig slaapgenot. Geniet je nachtrust op zachte BOXspring bedden. Alle kamers werden dan ook allemaal vernieuwd sinds 2019 om u en je gezelschap een aangenaam verblijf te garanderen...

Voor grotere groepen en teambuildings

Plannen jullie een uitstap met grotere groepen, dan kan De l'Aisne ook volledig afgehuurd worden met of zonder restaurant voor bedrijven, groepen, families, teambuildings enz. Wij stellen u dan graag een pakket op maat voor.

Vraag vrijblijvend onze groepsmogelijkheden

Ruime parking en Gratis WIFI

Bij aankomst beschikt u over een ruime privé parking rechtstreeks aan de B&B. Verder bedienen we al uw internet behoeften via Gratis WIFI met bereik in het gehele gebouw.

Geen honden of andere huisdieren toegestaan in de B&B of het restaurant.

Reserveer je genot

 

 

Restaurant & Brasserie


Gastronomisch proeven

In Restaurant & Brasserie De l'Aisne proef je dagelijks de lekkerste keuken uit de rijke Ardennen. Chef Chris tovert steeds opnieuw een bordje vol magie overgoten met de sfeer van het seizoen. Lente fris, zomers speels, herfst wild en winter warm...

Tijdens schoolvakanties is het restaurant doorlopend 7/7 open.
Voor groepen vanaf 8 personen is reservatie wel minstens 24 uur op voorhand gewenst
met een maximum van 3 verschillende gerechten per groep.
Gelieve tijdens het mosselseizoen (juni tot september) ook op voorhand mosselen te reserveren.

Rolstoel toegankelijk

Ook mindervaliden zijn meer dan welkom in ons restaurant. De zaak werd volledig aangepast zodat rolstoelgebruikers gemakkelijk kunnen bewegen binnen het restaurant en de santaire ruimtes.

LET OP! Er is geen lift aanwezig, waardoor rolstoelgebruikers zeer moeilijk de B&B kunnen bereiken. De papa van de uitbater was zelf ook rolstoelgebruiker en kwam dagelijks in de privekamer op de eerste verdieping, met behulp van zijn zoon.
Geen honden of andere huisdieren toegestaan in de B&B of het restaurant.

Reserveer je genot  Openingsuren

 

 

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.
Door verder te gaan ga je hiermee akkoord... Lees ook onze PRIVACY rules.