Van harte welkom in De l'Aisne

B&B, Restaurant en Brasserie


De B&B


 

Geniet een gastvrije ontvangst in drie talen

De Nederlandstalige uitbaters spreken vlot Frans en Engels en ontvangen U steeds met open armen. Je proeft hier de Ardennen in al zijn facetten binnen een familiaal kader.

Bed & Breakfast

De B&B van De l'Aisne biedt gezellige kamers, voorzien van alle comfort en zalig slaapgenot. Geniet je nachtrust op zachte BOXspring bedden. Alle kamers werden dan ook allemaal vernieuwd sinds 2019 om u en je gezelschap een aangenaam verblijf te garanderen...

Ruime parking en Gratis WIFI

Bij aankomst beschikt u over een ruime privé parking rechtstreeks aan de B&B. Verder bedienen we al uw internet behoeften via Gratis WIFI met bereik in het gehele gebouw.

 

Reserveer je genot

 

 

 

Restaurant & Brasserie


 

Gastronomisch proeven

In Restaurant & Brasserie De l'Aisne proef je dagelijks de lekkerste keuken uit de rijke Ardennen. Chef Chris tovert steeds opnieuw een bordje vol magie overgoten met de sfeer van het seizoen. Lente fris, zomers speels, herfst wild en winter warm...

Rolstoel toegankelijk

Ook mindervaliden zijn meer dan welkom in ons restaurant. De zaak werd volledig aangepast zodat rolstoelgebruikers gemakkelijk kunnen bewegen binnen het restaurant en de santaire ruimtes.

LET OP! Er is geen lift aanwezig, waardoor rolstoelgebruikers zeer moeilijk de B&B kunnen bereiken. De papa van de uitbater is zelf ook rolstoelgebruiker en komt dagelijks in de privekamer op de eerste verdieping, met behulp van zijn zoon.

 

Reserveer je genot